Благодійна їдальня

Щодня до 80 осіб отримують гарячі обіди, а також продуктові набори. З кожним потребуючим постійно працює аніматор, який вивчає основні потреби, їх достовірність і нагальність отримування іншого виду допомоги. Аніматори формують базу потребуючих, зберігаючи необхідні документи, які засвідчують особу. За тими відвідувачами, які не мають фізичної змоги прийти і пообідати, закріплені соціальні працівники із міського Центру соціального захисту. Таким чином наші потребуючі отримують всю необхідну допомогу.

Люба Войтюк Галя Папура ( на фото знизу),кухарі благодійної їдальні, готують обіди не тільки для потребуючих, але, власне, і для працівників фонду. За це спільнота завжди щиро вдячна, тому що кожна страва смачна і, відчувається, що приготована із душею.

Кожного року ТБФ “Карітас” готує багато акцій для потребуючих людей похилого віку чи ж дітей з проекту “Мобільна робота з молоддю”, будь то акція до Різдва Христового – працівники кухні і аніматори видають кутю, калачі, салати для бідних людей чи акція до Великодніх свят “Великодній кошик” – готуються кошики з Пасочками, крашанками та іншими смаколиками.