Соціальний проект “Стоматологічний кабінет”

18 жовтня 2012 року в приміщенні тернопільського фонду “Карітас” відбулось відкриття стоматологічного кабінету. “Ми почали робити велику справу. Це кабінет милосердя. Господь буде благословляти того, хто тут працює, і його роботу”,- сказав під час відкриття Владика Василій Семенюк.

Отець Андрій Марчук, голова тернопільського благодійного фонду “Карітас”, дякував усім благодійникам за підтримку, працівникам спільноти за довголітню самопожертву у справі служіння бідним. Він заявив, що до стоматологічного кабінету можуть приходити не лише потребуючі люди, малозсбезпечені, а і звичайні жителі Тернополя в області.

Благодійний фонд поряд з наданням двох кімнатного приміщення для стоматологічного кабінету, водночас буде фінансувати і його витрати на комунальні послуги, однак медичне обслуговування забезпечить міська стоматологічна поліклініка в особі головного лікаря Олександра Кухарчука. За його словами, кошти виділятимуть із благодійних внесків, обладнання – із лікарні – американська техніка в хорошому стані. “Ми працюєм на державній основі. Зарплату нам платить наше керівництво з поліклініки. Хто не має здоров’я стояти в черзі і грошей, щоб оплатити стоматологічні послуги, можуть звертатись до нас”, – розповіла лікар-стоматолог Оксана Корчевська.

Кабінетом опікуються двоє працівників: лікар-стоматолог п. Оксана Корчевська та п. Марія Перейма.

Прийомні години кабінету:з 8.00 до 14.00 всі дні окрім суботи-неділі.

Звертайтесь!