Останній день табору в Карітасі

Ось і пройшов останній, четвертий день табору в Карітасі. Діти з нетерпінням чекали його, оскільки обіцяв принести їм несподіванки. Розпочалося усе із улюбленої забави дітей – обливання водою. Зроблено все це було у формі гри «Морський бій», малюки воювали до останнього сухого одягу на собі, все це принесло їм масу задоволення. Наступна гра – «Корабельна аварія», теж була пов’язана із морськими пригодами, тут діти змогли продемонструвати своє логічне мислення, а також вміння гуртом приймати рішення. Згодом усі перекусили, пограли ігри і на закінчення табору порозважалися із аніматорами .
     Учасниками табору були діти, котрі є учасниками проекту «Мобільна робота з молоддю» , діти із Тернопільського обласного притулку, а також багато школярів, котрі довідалися про « Канікули в Карітасі» із телебачення.
     Висловлюємо особливу подяку нашим спонсорам : театру студії «Вундеркіндер» за чудову програму, діти отримали масу радісних емоцій від веселих ігор та розваг , керівництву «Українського морозива» за солодкі смаколики , а також п. Михайлу Ратушняку за тенд , який захищав дітей від пекучого сонця.

About the Author