16/10/2019

0 Comments
Незабутні враження, корисні навички та знання, отримали діти під час перебування у пізнавально-відпочинковому таборі «Осінні канікули у Карітасі»❤️🍂🍁
З 7 по 11 жовтня територія Благодійного фонду «Карітас Тернопіль» перетворилася на простір, де від ранку до вечора діти гралися, спілкувалися, брали участь в духовних розважаннях😇, і у форматі квестів та інтерактивних ігор знайомился із новими професіями🧐
Кожен день у таборі, був розписаний і спланований похвилинно, та насичений цікавою навчальною і розвиваючою діяльністю в тандемі із розважальними заходами🙃🙂
Учасники табору мали можливість поспілкуватися з представниками різних професій: поліцейським👨‍✈️, рятувальником👩‍🚒, лікарем👩‍🔬, барменом💁‍♂️ та стоматологом😁.
Діти проявляли свої знання, спритність та кмітливість, змагаючись у квесті «Моя майбутня професія», взяли участь у майстер-класі «Здоровий та корисний перекус школяра»🥗,а також спільно переглядали фільми з подальшим їх обговоренням🍿.
Не обійшлося без релаксу, креативу та спільного обіду біля вогнища🔥. Усі учасники малювали спільний малюнок, де змогли відобразити свої враження, почуття та побажання стосовно табору, що відбувся🌈💫.
Часу нудьгувати не було, бо кожен буде зайнятий тим, що йому дійсно подобається. Усі ці діяльності дуже згуртували дітей, вони з неймовірним запалом в очах ділилися враженнями про табір, а на завершення, гучними оплесками, зустріли чудову новину про екскурсію у найгарнішу печеру України “Млинки»🕵️‍♀️⛰.
Грамотне поєднання насиченого дозвілля, продуктивного навчання із збалансованим харчуванням – це те, що потрібно дітям, особливо в часі канікул👍❤️
Дякуємо УСІМ, хто провів ці дні з нами🥰
Adopcia na diaľku
Categories: Новини