17/10/2019

0 Comments
У Благодійному фонді «Карітас Тернопіль» вже не один рік здійснює свою діяльність проект «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю в Україні», надаючи підтримку дітям, молоді та сім’ям. Серед багатьох діяльностей, що реалізовується в рамках проекту, хочемо відзначити громадські проекти, котрі вже неодноразово здійснювала молодь разом із працівниками🤝
💡Розміщення мотиваційних табличок у парках Тернополя із закликом не смітити☝️
💡Облаштування спортивних майданчиків у мікрорайонах міста – це те, що діти самостійно зініціювали та реалізували з допомогою працівників проекту👏
📌Тепер діти розпочали роботу над здійсненням наступного проекту, а саме «Оновлення та декорування сходів у парку «Шевченка», котрий передбачає розмалювання сходів, що знаходяться на пагорбах біля готелю «Тернопіль»❤️
Ідея не нова, оскільки вже раніше їх розмальовували. Але з часом малюнок втратив колір. На даний час ініціативна молодь, що відвідує наш фонд вже розпочала роботу😉
Працівники проекту переконані, що дані ідеї підлітків та молоді потрібно пітримувати та дати можливість їх реалізувати, це надасть їм впевненості , підійме їх самооцінку, дасть визнання перед оточуючими в конструктивний спосіб😊
Зовсім скоро тернополяни та гості міста зможуть побачити наш малюнок та робити нові фото біля нього🤳
P.S. Ідей у наших дітей багато, але якщо і ви маєте пропозиції як можна покращити добробут у нашому місті – пропонуйте, долучайтеся. Разом ми зробимо значно більше🙌
Categories: Новини