Семінар «Ефективність роботи команди»
20.03.2019
У Тернополі стартував проект «PRO_ Милосердя»
21.03.2019

Презентація проекту «PRO_ Милосердя»

Сьогодні у Карітасі Тернопіль відбулася презентація нового проекту «PRO Милосердя». Ідея створення належить Сергію Кічулі, Волонтерському лідерському руху та Файне. UA.
У Тернополі є чимала кількість людей похилого віку, котрі не здатні самостійно пересуватися і є одинокими. Основна мета проекту полягає у тому, що для даної категорії громадян нашого міста буде здійснюватися безкоштовна доставка гарячих обідів. На даний час цією послугою зможе скористатися для початку лише 10 cамотніх осіб, які є підопічними проекту “Домашня опіка”, але з часом за співпраці Карітасу та Тернопільської міської ради проект охопить більшу кількість потребуючих людей м. Тернопіль.
Відкриття проекту розпочалося із Молебня до Св. Вінкентія, котрий очолив Преосвященніший Владика Теодор (Мартинюк) Єпископ – помічник Тернопільсько – Зборівської Архиєпархії . Після молебня Владика Теодор освятив автомобіль, який буде доставляти обіди потребуючим, а ініціатори презентували проект публіці.
В урочистостях взяли участь священики, працівники Карітасу, представники влади міста, благодійники та добрі друзі Карітасу. На закінчення директор Карітасу о. Андрій Марчук подякував усім присутнім та склав слова побажань для усіх.

P.S. Вже сьогодні свої теплі обіди, скуштували підопічні проекту “Домашня опіка”.