Акція «День Св. Миколая»

0 Comments

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю. Серед всіх святих саме Миколай є найбільшим прикладом милосердя, доброти, заступництва для скривджених, знедолених і потребуючих.

Відтак, щороку спільнота «Карітас – Тернопіль» на чолі з директором о. Андрієм Марчуком підтримує цю добру традицію організовуючи акцію «День Св. Миколая» спільно з благодійниками та жертводавцями нашого фонду.

Завдяки небайдужим людям, цьогорічний Миколай у «Карітас – Тернопіль» був досить щедрим. Діти з малозабезпечених, багатодітних, кризових сімей, діти вимушених переселенців, діти проекту «Мобільна робота з молоддю», молодь проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями» і підопічні проекту «Домашня опіка», адже одинокі люди похилого віку також хочуть уваги та тепла. Усі підопічні мали можливість отримати святкові подарунки котрі містили в собі смачні солодощі, фрукти, м’які іграшки, канцтовари, іграшки, кукурудзяні палички.

Хочемо висловити свою найщирішу вдячність усім добродіям і благодійникам які долучилися до даної акції, а також студентам – волонтерам з Педагогічного університету та центр свята «Коровай» які зголосились провести святкову виставу для дітей.

[gdl_gallery title=”19121601″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: