Акція Різдвяний подарунок

0 Comments

Знову засніжена різдвяна симфонія наповнює найпотаємніші куточки наших сердець. Весь світ огортає невимовна радість і свята благодать. В такі хвилини хочеться покласти бодай крихту доброти на алтар людського милосердя.
     Саме тому уже доброю традицією у “Карітас – Тернопіль” стало проведення акції “Різдвяний подарунок” за сприянням БФ “Карітас” м.Оломоуц (Чехія). Завдяки небайдужим чеським родинам наші діти, яких життєвий вир закинув у важкі обставини і діти внутрішньо – переміщених осіб зі Сходу України та АР Крим, отримали подарунки.
     Вручення подарунків розпочалося із молитви та благословення директора “Карітас – Тернопіль” о. Андрія Марчука і представника Архиєпархіального фонду “Карітас – Оломоуц” п. Василя Василіва. Зі словами новорічно – різдвяних побажань звернулася до усіх присутніх начальник управління освіти м. Тернополя п. Ольга Похиляк.
     Щиро дякуємо усім тим, хто долучився до даної акції. Спільними зусиллями ми змогли запалити різдвяні вогники радості і щастя у дитячих очах. Як говорить Піно Пелегріно: “Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце.”

[gdl_gallery title=”0501201702″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Без рубрики | Новини
%d блогерам подобається це: