ВЕЛИКОДНЯ ПОЖЕРТВА
12.04.2017
Чин умивання ніг
13.04.2017

Акція “Великодній кошик 2017”

«Карітас – Тернопіль» 13 квітня провів щорічну акцію «Великодній кошик» отримавши від благодійників та жертводавців набори продуктів, що традиційно входять до акційного кошика, котрі були передані потребуючим та підопічним різних проектів. Наш фонд опікується потребуючими людьми проекту «Благодійна їдальня», молодь проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями», одинокими старенькими людьми проекту «Домашня опіка», «Внутрішньо – переміщеними особами» зі Сходу та поселень Криму, що змушені були залишити рідний дім. А також, дітьми з проекту «Мобільна робота з молоддю». Ми намагались зробити все для того, щоб ці люди, могли підготуватись до Світлого празника Христового Воскресіння.
     Приємними були: великодні благословення та найщиріші привітання, святкових торбин, освячені отцями Андрієм Марчуком та Романом Загородним, для кожного підопічного проекту.
«Карітас – Тернопіль» висловлює щиру подяку всім благодійникам та жертводавцям за допомогу поставити на столи цих родин великодні кошики, які стануть тим промінчиком добра, який освітить їхнє нелегке життя. Спільними діями ми створили диво – навіть невелика пожертва змогла допомогла у цьому і святкові смачні паски змогли покуштувати наші підопічні.

[gdl_gallery title=”13041701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]