Профорієнтація
Свято Миколая
24.12.2015

Андріївські вечорниці

З давних давен люди організовували Андріївські вечорниці.

Такі звичаї дійшли до нас з глибини сивої давнини і  є цією культурною ланкою,яка зєднує минуле і сьогодення.

Організатори свята,стали самі діти  та  працівники проекту «Мобільна робота з молоддю». Разом ми зробили все можливе для того,щоб дійство було сповнене відчуттям родинного затишку. Тому на свято були запрошені батьки та родичі дітей. Веселі конкурси, чарівне ворожіння,запальний український танець, смачна калита – все дарувало радість. Але особливо були до смаку гарячі варенички та калита, які для дітей приготували батьки.

Після урочистої частини за святковим столом дзвенів радісний дитячий сміх,а в очах батьків світилась тиха радість та задоволення. А якими активними були батьки в іграх,котрі для них організували їхні ж діти!

Не забули діти і про керівника ТБФ «Карітас» отця Андрія  та психолога п. Андрія.   Діти привітали їх і подарували виготовлені власноруч сувеніри.

Думаю,що в душі кожного,хто відвідав це свято,залишився теплий слід. Адже народні традиції існують для того,щоб ми єдналися і відчували,спорідненість душ в сім’ї,родині,і в цілій країні.

[gdl_gallery title=”Vecornyci_211215″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]