Волонтерський рух
25.03.2015

Проект “Арт студія”

ArtStudio_01Керівник: п. Роман Галак

Праця з дітьми із кризових родин набуває особливої актуальнсоті у нашому місті.
“Саме із моєї ініціативи, як альтернативну, доповнюючи модель виховання, створюється арт-студія: виготовлення декоративних свічок, ікон під старовину, відкриття гончарської майстерні і, відповідно, виготовлення ганчарських виробів”, – говорить керівник проекту п. Роман.

Саме із ідеї арт-студії зародився проект, який до нині розвивається, реформується, покращується.[space height=”HEIGHT”]

Основною ціллю проекту є ресоціалізація дітей із кризових родин шляхом трудотерапії через посередництво арт-студії, а саме:

[li]надання дітям із кризових родин можливості задоволення вищих естетичних потреб;[/li][li]покращення трудових навичок, можливість у майбутньому знайти кваліфіковану працю, підвищення освітнього рівня;[/li][li]підвищення власної самооцінки, повернення віри у власні сили;[/li][li]випрацювання ініціативності особистості дитини, створення нових зацікавлень, нового соціального оточення.[/li]