Благодійна їдальня

0 Comments

Одним з завдань Карітас Тернопіль є допомога потребуючим харчуванням. Саме тому вже понад 20 років функціонує проект «Благодійна їдальня». Щодня близько 100 осіб отримують гарячі обіди – це інваліди, малозабезпечені, безхатченки, неповні родини та багатодітні сім’ї, люди ,які не можуть собі дозволити достойне харчування самостійно. «Благодійна їдальня» з роками не втрачає своєї актуальності, особливо тепер, адже є люди, у котрих з мізерної пенсії після оплати комунальних послуг, купівлі необхідних для життя ліків не залишається коштів на харчування. Кількість охочих поїсти зазвичай залежить від погодніх умов. Найбільше людей взимку,адже люди приходять не тільки по обід (часто єдину їхню їжу за день) – а просто зігрітися і в пошуках підтримки та небайдужості. Забезпечення їдальні відбувається завдяки «Підсобному господарству» Карітас Тернопіль , небайдужим людям та організаціям.Також деякі добродії надають безпосередньо продукти для обідів,це консервації, закрутки та сезонні продукти.Особливу подяку висловлюємо тернопільському молокозаводу Молокія , пекарням міста та парафіям УГКЦ .

«Благодійні обіди» видаються щодня окрім релігійних свят, суботи та неділі о 12:00 год.

[gdl_gallery title=”24011801″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: