#PRO_МИЛОСЕРДЯ
Бог зазирає і до кухні. Св. Тереза Авільська #PRO_МИЛОСЕРДЯ
10.06.2019

Благодійний аукціон

Надзвичайно приємно, коли благодійністю займаються не просто дотичні до цього благодійні чи громадські організації, а прості, звичайні жителі твого міста, котрим не байдужі людські труднощі. Саме такими, є учасники Влонтерського Лідерського Руху.
Ще минулого року, завдяки їхній ініціативі, у Тернополі запустили проект «Соціальне таксі» для людей з інвалідністю. А вже, у цьому році, розпочав свою діяльність ще один – #PRO_МИЛОСЕРДЯ. Ідея проекту– доставка гарячих обідів для самотніх літніх людей.

Днями у Garden Hall відбувася Благодійний аукціон по збору коштів на придбання соціального автомобіля #PRO_МИЛОСЕРДЯ за підтримки Карітас Тернопіль, Волонтерського Лідерського Руху та Файне.UA .

Більше 20 лотів, картини, сертифікати, та багато цікавого було у програмі. Спільними зусиллями вдалося зібрати 45 тисяч гривень!!!!

Організатором цього дійства стала чарівна жінка, людина з великим серцем, учасниця ВЛР Oksana Mekuliak, котра вирішила, у свій день народження, зробити свято не просто для себе, але подарувати радість багатьом.
«Благодійний аукціон, який успішно пройшов 30.05, вкотре довів мені, що світ наповнений неймовірними людьми.
Милосердя — джерело добра. Я надзвичайно рада була бачити кожного з вас і усвідомлювати, що люди, котрі долучитися до благородної справи — люди, котрі мають здорову душу.⠀Насправді, робити добро — легко і ви це довели. Адже кожна маленька справа це частина великої цілі, це крок в правильному напрямку…» – ділиться, своїми враженнями на сторінці Facebook Oksana Mekuliak.

Директор Карітас Тернопіль о. Andriy Marchuk привітав п. Оксану з Днем народження та подякував усім причетним до проекту, заохочуючи робити добрі діла й надалі.
«Я хочу, щоби ми пішли до своїх домівок з великим натхненням, з великою енергією духа, з силою, яка б давала нам поштовх робити, ще багато-багато добрих діл..» – звернувся до присутніх о. Андрій.

Тішить, що небайдужих людей стає більше і дякуємо благодійникам, які допомогли Карітасу долучитися до Благодійного Вечора: Карпатська Джерельна, Українське морозиво, Віра Сапеляк, Ірина Матейко, Валерій Нукало, Оксана Мтварелідзе.
А також, тим, хто в цей вечір був з нами, заступнику міського голови Леонід Бицюра і добрим друзям та благодійникам Карітас Тернопіль п. Тарасу та п. Ніна Білецька.

Якось Г. Бігер сказав, що кожен милосердний вчинок- це щабель сходів, що ведуть до небес. Хто зна, чи не допоможе нам із вами вдячна молитва старенької людини, коли вона тремтячими руками триматиме посудину з теплою стравою, стати на крок блище до неба?