Поїздка до Марійського духовного центу
25.06.2015
IV урочисте відкриття фотовиставки “Миттєвості нашого життя” в Українському домі “Перемога”
26.06.2015

Благодійний обід

Сьогодні в нашому Карітасі відбувся черговий обід,  який організувала церковна громада парафі В. Березовиця разом із парохом о. Ігорем Махніцьким котрий  вже другий раз   з нагоди храмового празнику Церкви Новомучеників Українського Народу здійснює таку пожертву для людей які знаходяться в важкій життєвій ситуації.

Минулого року напередодні празнику о. Ігор за власною ініціативою організував такий обід для наших потребуючих. Він як ніхто знає, що вони дуже потребують душевної розмови, підтримки, поради, допомоги та просто  приділили  їм хоч трішки свого часу щоб  порозмовляти про життя…

Розпочався обід з молитви та благословення, після чого о. Андрій висловив подяку людям та о. Ігорю що не забуває про наших потребуючих та любить їх, адже для них це є надзвичайно важливо, відчувати, що про них хтось дбає та не забуває..

Усі продукти забезпечив о. Ігор та церковна громада, з яких наші поварі зварили смачний борщ який люди їли з великим задоволенням, також приготували молоду картоплю з котлетою і салатом та печево. Також додаткову порцію обіду   вони  ще могли взяти з собою додому.

Потребуючі залишилися задоволені та в свою чергу також висловили слова вдячності о. Ігорю та працівникам Карітасу.

[gdl_gallery title=”charity-dinner-260615″ width=”200″ height=”107″ galid=”1″ ]