Запрошуємо дітей до нас на КАНІКУЛИ
14.06.2017
Екстремальні атракціони у мотузковому парку
15.06.2017

Благодійний відпочинок на морі

Надходить літо і усі мріють про відпочинок, а особливо на морі. Проте не кожен може собі це дозволити. Тернопільський благодійний фонд «Карітас» вже не один рік працює із сім‘ями, які опинилися в скруті і як тільки трапилася нагода організувати поїздку на море, ми одразу ж запропонували її двом сім‘ям, котрі на цей час насправді її дуже потребували.
Завдяки жертводавцям сім‘я Лінк з проекту «Соціально – психологічна допомога внутрішньо переміщеним особам» та сім‘я Кащук з проекту «Мобільна робота з молоддю» отримали путівку на 10-днів у Одеську область смт. Затока.
     Тому хочемо висловити подяку Високопреосвященному Владиці Василю Семенюку, п.Івану Панцю, а також директору БФ «Карітас» о. Андрію Марчуку за втілення мрії підопічних сімей Карітас – Тернопіль.
     «Спасибо большое за отдых и прекрасные впечатления детей, дети очень довольны, им все понравилось. Благодаря «Каритасу» они впервые наконец-то увидели море»:- так висловила свою вдячність підопічна проекту «Соціально – психологічна допомога внутрішньо переміщенним особам», Юлія Лінк.

[gdl_gallery title=”15061701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]