31.10.2016
РІК БОЖОГО МИЛОСЕРДЯ
03.11.2016

«Будь сильним донеси сміття до смітника»

За ініціативою дітей соціального центру «Крок вперед» Карітас – Тернопіль та за підтримки керівництва міста Тернополя, був організований «Проект з громадою». Проект був спрямований на заклик людей не смітити в парках міста, зокрема в парку Топільче та парку Шевченка .Там молоді люди проводять більшість вільного часу і чистота цих місць стала метою та поштовхом для реалізації даного проекту .
     «Будь сильним донеси сміття до смітника.», «Всі хочуть жити в чистому місті .Зробімо його таким разом», «Файні місця файного міста,повинні бути чистими », «Не сміти. Поважай себе. Будь людиною» – саме такі , заклики до чистоти писали діти на власноруч зроблених табличках, та встановили у парках Тернополя.
     Проект, що був спрямований на заклик жителів міста до чистоти у парках та скверах у Файному місті дав змогу дітям соціального центру «Крок вперед» Карітас – Тернопіль , відчути свою важливість та стати активними учасниками громади м. Тернополя.

[gdl_gallery title=”01111601″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]