Свято Успення Пресвятої Богородиці
30.08.2018
200 тернополян скористалося послугами соціального таксі
17.09.2018

Школярики Карітас Тернопіль до школи готові Завдяки спільним старанням ми змогли організувати акцію для 300 дітей, серед яких діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти учасників АТО та загиблих воїнів.

Особливу подяку хочемо висловити нашим партнерам та благодійникам: директору та педагогам ТЗОШ №28, керівництву та режисеру Тернопільський драм театр ім Т Г Шевченка, керівництву “ЕпіЦентр Тернопіль”, магазинам канцелярії #KancKlas , OfisCentr Ternopil, Видавництво “Школярик”, а також магазин комп’ютерної техніки “Неотек”,ТОВ “АгроПрестиж”, ТОВ “Тернопільбуд”, ПМП “РОСТ”, місцевим підприємцям та усім небайдужим тернополянам, котрі мало не щодня приносили до нашого фонду канцелярське приладдя.

Дякуємо Вундеркіндер Свято,що перетворили Перший дзвоник для наших школяриків на справжнє свято.

Невтомне спасибі нашим інформаційним партнерам: Новини ТТБ, обласне радіо, Телеканал ІНТБ, TV-4, “Вуличне радіо”, Християнське радіо “Світанок”, Zhyve.tv.

[gdl_gallery title=”30081802″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]