Школярики Карітас Тернопіль до школи готові
30.08.2018
Міжнародний день людей похилого віку
03.10.2018

Протягом декількох місяців існування у Тернополі соціального таксі його послугами скористалося близько двох сотень людей з обмеженими можливостями пересування.

Наразі соціальне таксі у місті працює п’ять днів на тиждень з понеділка до п’ятниці. Оскільки такий спеціально обладнаний автомобіль є лише один у місті, для зручності рекомендовано завчасно замовити соціальне таксі з 9.00 год. до 17.00 год., зателефонувавши у Благодійний Фонд «Карітас».

Нагадаємо, завдяки підтримці волонтерів, громадських і релігійних організацій та усіх небайдужих мешканців міста, наприкінці квітня цього року у Тернополі презентували унікальний проект «Соціальне таксі». За допомогою спеціально обладнаного авто тернополяни з особливими потребами, а також одинокі люди і пенсіонери можуть безкоштовно скористатися послугами перевезення у медичні заклади, адміністративні будівлі, а також на різноманітні заходи.

Замовлення соціального таксі:
(098) 332 14 14.