Благодійна допомога від української громади в Австралії.
30.01.2019
Підготовка до Всесвітнього дня хворого
08.02.2019

Діяльність проекту “Соціальне таксі”

Проект «Соціальне таксі» розпочав свою діяльність весною 2018 року і є спільним проектом Карітасу та Волонтерського лідерського руху”.
Протягом десяти місяців соціальне таксі здійснило більше тисячі виїздів по місту. Послугами спецавтомобіля користуються особи з інвалідністю I групи та захворюваннями опорно-рухового апарату, хворі на ниркову недостатність, які залежні від гемодіалізу.
В 2018 році завдяки підтримці Тернопільської міської ради,  здійснено відшкодування витрат на пальне та технічне обслуговування в сумі 51 тис. грн. На 2019 рік для функціонування проекту «Соціальне таксі», рішенням міської ради виділено 100,0 тис.грн. Така підтримка забезпечує ефективну та успішну діяльність даного соціального проекту.
Дякуємо Волонтерському лідерському руху, представникам влади м.Тернополя, зокрема міському голові п. Сергію Надалу за співпрацю, адже спільними зусиллями можна зробити ще більше добрих справ!