Фестиваль вертепів

0 Comments

Сонячного зимового дня на старий Новий рік, або , як ще говорять в народі, на Василя , у церкві св. апостола Петра відбувся фестиваль вертепів. Серед талановитих і творчих учасників були і діти з проекту “Мобільна робота з молоддю”

Самі діти були ініціаторами вертепного дійства . Спершу у Святвечір у ТБФ “Карітас” ми провели передріздвяний час із переселенцями і представили їм вертепне дійство. А після цього діти висловили свою готовність 14 січня взяти участь у фестивалі.

Діти приємно дивували своєю ініціативністю,відповідальністю, в деякій мірі не дитячою серйозністю.

Хочеться зазначити , що у створені святкового настрою нам багато допомогли працівники етномайстерні  “Коза Дереза” , дуже приємно , що в нелегкий час живуть такі люди , які готові прийти на допомогу . Ми висловлюємо щиру подяку  їхньому колективу  за  чудові костюми , адже в цих прекрасних нарядах  діти  ще більше відчули урочистість та різдвяний настрій. Їхню радість і задоволення можна було побачити на  обличчях . Під час представлення своїх напрацювань всі учасники і гості фестивалю раділи спілкуванню та святковому частуванню.

Здавалося, що того дня безтурботний дитячий сміх , піднімаючись до церковних куполів , зливався із різдвяним співом ангелів і був приємним подарунком для Новонародженого Ісуса.

[gdl_gallery title=”vertep_180116″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: