Духовні науки з нагоди Великого Посту
Хресний хід вулицями Тернополя
02.04.2017

Хресний хід

25-26 березня Хресною ходою пройшли парафіяни сіл Ангелівка і Ступки Великобірківського деканату, духовним настоятелем яких, є о. Андрій Марчук. Хресний хід в обидвох парафіях люди жертвували за миру, спокій та закінчення війни в Україні. Учасниками Хресного ходу у парафіях були сільський голова с. Ангелівки п. Галина Петриченко, сільський голова с. Ступки п. Ігор Радецький, діти, молодь, молоді сім’ї, а також, старше покоління людей.
     Великою духовною радістю є те, що у Хресному ході щорічно бере участь меценат та добродій парафії Різдва Пресвятої Богородиці п. Олег Караванський з родиною. До кожного стояння хрест несли інша група людей, це і спільнота «Вервиці», і спільнота «Матері в молитві», «Марійська дружина», «Вівтарне лицарство», а також вчителі та медичні працівники парафій.
     На завершення о. Андрій виголосив проповідь про значення і важливість Хреста в житті кожної людини, подякував всім, хто в цей день взяв участь у цьому ході та пожертвували часом не боячись втоми і відчули Ласку Божу.

[gdl_gallery title=”30031701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]