Допомога переселенцям з ГО “Самопоміч”
05.05.2015
Квест з Карітасом
12.05.2015

З днем матері!

DSCN0759Одне з найкращих свят ми святкуємо на початку травня. День матері. Невипадково відзначається воно у цей період року, адже саме тоді, коли все оживає і цвіте, наше серце з вдячністю згадує її – рідну матір, котра дала життя.
Тернопільський благодійний фонд «Карітас» також привітав своїх підопічних із цим святом. Серед запрошених були жінки, що вже не один рік отримують ту чи іншу допомогу в нашому фонді, але також особливі слова привітання лунали від директора о. Андрія Марчука на адресу матерів-переселенців. Адже для них особливо приємно є відчувати себе прийнятими в одну велику сім’ю у стінах нашого фонду.
DSCN0728Свято розпочалося із Молебня до Матері Божої у каплиці св.. Вікентія, котрий провели директор о. Андрій Марчук та його заступник о. Роман Загородній. Отці своїм духовним словом підтримали та благословили кожну матір, жінку присутню у залі. А згодом усі були запрошені на частування до трапезної. Під час цього діти звеселяли своїм співом, грою на сопілці, а також розповідали вірші. У кінці заходу кожна жінка отримала букет квітів із словами вдячності від дітей.
Після закінчення жінки дякували організаторам за таку теплу гостину та увагу, яка була виявлена до них.

DSCN0750

DSCN0733 DSCN0740 DSCN0743