Передача матраців для «Тернопільського обласного наркологічного диспансеру»

0 Comments

З Благословення Архиєпископа і Митрополита Кир Василія (Семенюка) Тернопільсько-Зборівська Архиєпархія спільно з БФ «Карітас-Тернопіль» провели акцію у КУТОР «Тернопільського обласного наркологічного диспансеру». Передавши у цей лікувальний заклад, матраци які будуть використані у палатах відділення реабілітації хворих які постраждали від бойових дій в зоні АТО.

Участь у акції взяли: вікарій Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії о. Віталій Козак та начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук, директор ТБФ «Карітас» о. Андрій Марчук та головний лікар наркологічного диспансеру п. Василь Галанов.

Після акції о. Андрій Марчук та о. Віталій мали нагоду побувати в палатах та поспілкуватись з воїнами та учасниками АТО, які проходять курс лікувальної реабілітації. Хочеться відмітити що даний захід проходить не вперше.

Складаємо щиру подяку Архиєпископу і Митрополиту Василію, економу Архиєпархії о. Володимиру Фірману та усім добродіям і благодійникам які долучилися до даної акції.

[gdl_gallery title=”09121601″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: