Cемінар по розвитку соціального проекту “Домашня опіка”
20.09.2017
Виготовлення виробів до нового Пасторального року
06.10.2017

Міжнародний день людей похилого віку

Щороку, 1 жовтня, у всьому світі відзначається проголошений ООН Міжнародний день людей похилого віку. Проблема старіння людства стає глобальним викликом – з одного боку варто більше зосереджуватись на допомозі та підтримці, а з іншого – допомагати їм залишатись повноцінними членами суспільства, допомагаючи долати психологічну межу старості. Працівники проекту «Домашня опіка» Карітас-Тернопіль як ніхто розуміють наскільки важливою є увага для тих, хто на схилі літ залишився самотнім. Щодня відвідуючи своїх підопічних вони надають їм необхідну підтримку та розраду, але також знають, що ці люди, як і всі інші, не залежно від віку, люблять приємні несподіванки.
     Зазвичай, відзначаючи Міжнародний день людей похилого віку, у благодійному фонді організовується святковий обід та подарунки. В цьому році, працівники проекту на чолі з директором «Карітасу» о. Андрієм Марчуком вирішили не оминути увагою нікого і завітали в гості до тих, хто нездатен самостійно пересуватися.
     Підопічні отримали гостинці, а головне вдосталь наспілкувалися та одержали Боже благословення від о. Андрія.

[gdl_gallery title=”29091701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]