«Міжнародний День людей з особливими потребами»

0 Comments

3 грудня відзначають «Міжнародний День людей з особливими потребами». «Карітас – Тернопіль» який провадить служіння для людей різних категорій суспільства які опинились в складних життєвих обставинах, в цей день особливу увагу приділяє особам з обмеженими можливостями. Cьогодні, у перший день зими, в приміщенні фонду, було проведено урочисте святкування для таких осіб. Вітальне слово та Молебень до Матері Терези очолив директор о. Андрій Марчук, о після того привітав усіх присутніх на святі. Пізніше відбулося представлення віросвітнянських спільнот, майстер – класи «розмалюй своє серце», гурток з піскової анімації, а також солодкий стіл. В такий спосіб, спільно проводячи це свято ми більше дізнаємося про потреби цих людей.
     Довідка : з 1 вересня 2016р. в «Карітас – Тернопіль» за сприянням Міжнародного Благодійного Фонду «Карітас України» започаткували новий соціальний проект «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями».

[gdl_gallery title=”02121601″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: