Мистецький фестиваль «Співоче поле.Тернопіль»

0 Comments

Тернопіль – місто фестивалів. У цьому переконався, мабуть, кожен, хто бодай раз побував у нашому місті. А от щодо тернополян – то, починаючи із травня, вони мають змогу майже кожних вихідних брати участь у тих чи інших мистецьких забавах.
     13 -14 травня відбувся Мистецький фестиваль «Співоче поле.Тернопіль». Він був присвячений Дню Матері. У програмі фестивалю передбачалися різноманітні конкурси, розваги для дорослих та дітей, спортивні змагання тощо. У ці дні на Співочому полі та на прилеглій до нього території діяли містечка народних майстрів, благодійні та еко-ярмарки, відбувалися майстер-класи.
     Працівники та підопічні проекту «Мобільна робота з молоддю» при ТБФ «Карітас» також брали активну участь в даному заході. Зокрема було декоровано дві фотозони, де усі бажаючі могли зробити сімейне фото. Проводилися спортивно-розважальні ігри, а також майстер-клас по виготовленню листівки ручної роботи Для мами. Основна мета даного дійства – популяризація українських сімейних звичаїв і традицій та культурний розвиток громади.

[gdl_gallery title=”15021701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Мобільна робота з молоддю | Новини
%d блогерам подобається це: