Акція Різдвяний подарунок
05.01.2017
Свята Вечеря для вимушених переселенців зі Сходу та Криму
06.01.2017

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ТБФ «КАРІТАС» О. АНДРІЯ МАРЧУКА.

     Різдво Христове – це празник, коли Господь наближається до людини, коли Творець стає ближчим творінню, коли сам Бог стає людиною. Через такий прихід Бога, людина має можливість легше пізнати Його.
     Бог дає перший крок назустріч людині: «Слово сталося тілом і оселилося між нами» (Івана 1,14); Бог прийшов заради спасіння кожного із нас.
     Ми залишили Старий 2016 рік з його споминами і починаємо Новий 2017 рік з його надіями і сподіваннями. Минуле нам відоме і не можемо його більше змінити. Воно вже належить доісторії, особистої чи народної. А майбутнє повністю відкрите. Що буде завтра нічого з певність не можемо сказати. Людське життя позначене зіркою – коли народився і хрестиком – коли помер. В нашому житті користуємося трьома часами: минулим, теперішнім і майбутнім. У глибокому значенні має вартість тільки «тепер», тож «тепер» треба переживати, «тепер» треба робити добро, «тепер» спомагати нашого ближнього, «тепер» чинити діла милосердя, «тепер» молитися. Цей «тепер» стане вічністю. Христос приходить до нас, як до своїх, до тих які носять ім’я християнина. Від нас залежить, як ми Його приймемо; чи ми будемо жити і поводитись по-християнськи в домівках наших і у місцях праці чи навчання, та усім своїм життям свідчитимемо, що ми Його діти. Прийняти Його означає любити Його, а любити Його – слухати слово Боже і виконувати його. Празник Різдва Христового – це чергове запрошення Бога людині – прийти, пізнати Того, хто прийняв тіло і став людиною, і жити з Ним у всі дні життя земного, щоб успадкувати вічне.
     Дорогі у Христі! Сердечно вітаю від себе осібно та від усієї нашої спільноти ТБФ «Карітас» усіх з Новим 2017 роком та Різдвяними святами. В особливий спосіб вітаю усіх бідних, одиноких, опущених, потребуючих, сиріт, хворих, а також наших дорогих благодійників, добродіїв, жертводавців та усіх, хто спричиняється до утримання нашого Дому Милосердя. Нехай Господь благословить Вас за відкритість ваших сердець на потреби інших, бо направду багатий не той, що більше зібрав, а той, хто більше роздав. Веселих Вам свят!
     ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ТБФ «КАРІТАС» О. АНДРІЙ МАРЧУК.

[gdl_gallery title=”07011701″ width=”GALLERY_WIDTH” height=”IMAGE_HEIGHT” galid=”1″ ]