Дозвілля проекту “Життя у повноті”
03.05.2019
День Матері
10.05.2019

Обмін досвідом спеціалістів в рамках проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю»

7 – 8 травня у Карітас Тернопіль відбувся обмін досвідом спеціалістів в рамках проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю». Учасниками дводенної програми були представники Caritas Ukraine, Карітас Броди, Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, Карітас Запоріжжя, Карітас-Трускавець та Карітас-Старобільськ.
Мета зустрічі полягала в тому, щоб ознайомити працівників інших Карітасів із деякими напрямками роботи, які успішно реалізуються в проекті «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю», а саме «Пригодницька педагогіка. Квестобудування» та «Здійснення громадських проектів з молоддю. Вулична робота з молоддю».
Першого дня учасники познайомилися із особливостями квестобудування, дізналися про секрети вдалих квестів та взяли активну участь у самій грі разом із дітьми. Другий день був наповнений інформацією про вуличну роботу із молоддю, специфіка роботи з громадою та методи залучення молодих осіб до здійснення спільних проектів із громадою міста.

«Безумовно, ця дводенна програма дала величезний багаж знань, навичок та професійної компетентності для усіх учасників. Адже обмінюючись досвідом учасники ділилися своїми успіхами та невдачами, а це в свою чергу сформувало відчуття командної роботи, яка орієнтується на досягнення спільних цілей», – підсумував керівник проекту Андрій Хрущ.
Сподіваємося, що наш досвід стане чудовим доповненням до тієї праці, котра вже не один рік здійснюється відданими працівниками мережі Caritas Ukraine від заходу до сходу країни.

#КарітасДітям