Різдво в моєму серці
24.01.2017
Зустріч на тему: «Стратегія розвитку соціального служіння УГКЦ»
30.01.2017

Одяг для малозабезпечених родин Тернополя

Одяг, для малозабезпечених родин Тернополя, передали активісти Об’єднання “Самопоміч” – Тернопіль.
     Вже кілька років поспіль Громадська організація Об’єднання “Самопоміч” – Тернопіль долучається до благодійної акції Карітас Тернопіль і допомагає забезпечити потреби людей, в тому числі і тимчасово переміщених осіб, необхідним одягом.
     Речі для потребуючих збирали активісти громадської організації, долучались і тернополяни. Одяг можна було приносити на офіс Об’єднання за адресою бул. Тараса Шевченка, 16 та безпосередньо у Карітас Тернопіль.
– Сьогодні у «Карітас» завітали близько сотні людей із усіх районі області. Волонтери «Карітасу» напередодні обдзвонювали потребуючих і повідомляли про можливість безкоштовно оновити гардероб, – розповідає активіст громадської організації Об’єднання “Самопоміч” – Тернопіль Eduard Byndas – Люди зазначали, така акція, це можливість для них зекономити значну частину сімейного бюджету і дякували організаторам.
     До речі, це не єдиний захід у якому Об’єднання «Самопоміч» допомагає «Карітасу». Свою лепту вносять активісти і в харчування потребуючих.

[gdl_gallery title=”27011701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]