Свято для дітей
Знайомство з проектами
17.08.2015

Освячення поля

Щороку збір врожаю на «Підсобному господарстві ТБФ «Карітас» розпочинається із молитви-благословення. Директор фонду о. Андрій Марчук, його заступник – о. Роман Загородний та о. Андрій Говера відправили Молебень за добрий збір урожаю та згодом священики освятили поля, техніку та працівників, які задіяні в сільськогосподарських роботах.
Отці молилися за те, щоби Бог благословив щедрими плодами тих людей, які знаходяться на сьогоднішній день у складних життєвих обставинах, а це тисячі користувачів Тернопільського благодійного фонду «Карітас». Саме для задоволення їхніх потреб трудяться робітники «Підсобного господарства» вже не один рік.
На закінчення молитви отці звернулися із подячним словом: «Дякуємо Богу за родючі землі та за добрий врожай на цій землі. Ми щоденно молимося в каплиці нашого благодійному фонду за всіх тих людей, які працюють на цьому полі. Завдяки вашим зусиллям ми можемо допомагати багатьом потребуючим людям».

[gdl_gallery title=”pole_170815″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]