Відпочинок в Карпатах
26.06.2015

Поїздка до Марійського духовного центу

Вимушені переселенці, які живуть на Тернопільщині, відвідують Зарваницю

25 червня працівники проекту «Соціально-психологічна допомога вимушеним переселенцям зі сходу України» Тернопільського БФ «Карітас» спільно з ГО «Самопоміч» вдруге організували паломницьку поїздку до Маріїнського духовного центру у с. Зарваниця для вимушених переселенців зі сходу України, котрі проживають у нашому регіоні.

Сім’ї переселенців мали можливість пізнати історію походження Чудотворного місця, спільно помолитися Святу Літургію, а також кожен із присутніх пройшов стаціями Хресної дороги. Наші підопічні мали змогу духовно збагатитися з настанов та порад о. Андрія Марчука директора Тернопільського БФ «Карітас. Почастувавши на території Собору ми продовжили подорож до Чудотворної Ікони у Парафіяльній церкві. З відчуттям умиротворення і духовного піднесення повернулися до дому та поділитися враженнями від перебування у духовному центрі. Щира вдячність прозвучала від усіх присутніх за можливість відвідати Маріїнський духовний центр вперше у своєму житті. А також, дякуємо за співпрацю ГО «Самопоміч».

intb.te.ua

[gdl_gallery title=”zarvanuca-250615″ width=”200″ height=”107″ galid=”1″ ]