Похід з працівниками та підлітками проекту «Мобільна робота з молоддю»

0 Comments

Стаючи дорослішими, діти зіштовхуються з одним із найскладніших та водночас найважливішим віковим періодом – періодом підліткового дозрівання. Особливістю цього періоду є перехід підлітка зі світу дитини у дорослий світ.
     Працюючи вже не один рік із підлітками, працівники проекту «Мобільна робота з молоддю» намагаються допомогти своїм підопічним якомога ефективніше проживати цей період. Одним із методів – стала організація туристичного клубу. Діти залюбки відвідували його заняття, оскільки попереду їх чекала захоплива мандрівка.
     Перший похід має протяжність 25 км і триває лише одну добу. Це, так би мовити, випробовування на міцність. А вже наступні обіцяють бути більш тривалими та складними. Даний вид діяльності, якнайкраще допомагає підліткам пройти ініціацію у конструктивний спосіб. Спосіб, котрий делегує їм відповідальність за себе та інших. Далека дорога завжди була серйозним випробуванням для мандрівника, дорога залишає свій слід у особистості людини, робить її сильнішою та дає краще розуміння того, на що вона здатна.
     Ось і настав цей день довгоочікуваної подорожі. Команда з працівниками та підлітками проекту «Мобільна робота» БФ «Карітас – Тернопіль» вирушили у похід до мальовничого селища Дружба. Бажаємо їм щасливої, доброї та легкої дороги.

[gdl_gallery title=”23051701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Мобільна робота з молоддю | Новини
%d блогерам подобається це: