Волонтерська діяльність з проектом “Мобільна робота з молоддю”
13.09.2016
Діти з проекту “Мобільна робота з молоддю” провели закупки продуктів.
20.09.2016

Проект «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями»

«Життя у повноті»

З ініціативи «Карітас України» у Тернопільському Карітасі  розпочав діяти новий соціальний проект під назвою «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями».

Метою даного проекту є співпраця з особами із особливими потребами, їхніми батьками, а також їхня соціалізація у життя церкви та суспільства. Проект покликаний відкрити таланти  цих осіб, показати їхню важливість у суспільстві. Учасники проекту  матимуть можливість регулярно зустрічатися, спілкуватися, спільно працювати у майстернях  та проводити дозвілля. Також проект передбачає працю з батьками та їхній духовний супровід.

7-8 вересня працівники новоствореного  проекту взяли участь у семінарі під назвою «Організація роботи соціальних центрів. Практичні аспекти роботи». Семінар відвідали працівники соціальних центрів із Львова, Дрогобича, Івано-Франківська, Стрия, Самбора, Коломиї, Борислава та Чорткова. Психолог/соціальний працівник із Дрогобича, п. Ляхович Олена, ділилася з усіма присутніми своїм досвідом праці у таких соціальних центрах. Сподіваємося на добрі плоди даного семінару та прийняття суспільством осіб з особливими потребами .
[gdl_gallery title=”130920162″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]