Профорієнтація проекту “Мобільна робота з молоддю”​

0 Comments

Профорієнтаційна робота – один із головних аспектів виховної роботи, спрямованої на підготовку підлітків до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві. З метою профорієнтаційної роботи та ознайомленням дітей з професією перукар, ми провели екскурсію в салон краси «Ле Мар». Майстри салону поділилися з учасниками проекту тим, як доглядати за волоссям та правильно підібрати косметичні засоби (шампуні,бальзами,кондиціонери). Також, діти мали можливість спостерігати за роботою досвідченого перукаря та майстра з манікюру.

Спостерігалося, що даний вид діяльності є цікавим для підлітків. На закінчення екскурсії учасники проекту скористались послугами салону. Модні стрижки для хлопців. Корекція брів, модельна зачіска, манікюр та косметика у подарунок для дівчат. Не приховуючи радості молодь ділилася своїми враженнями.

Проект «Мобільна робота з молоддю» висловлює щиру подяку директору та колективу салону краси «Ле Мар» за співпрацю та розуміння!

[gdl_gallery title=”23021701″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Мобільна робота з молоддю | Новини
%d блогерам подобається це: