Зустріч єпархіальних команд з усієї України в Брюховичах.
18.01.2019
Навчання зі “Стратегічного планування та управління персоналом” для директорів Карітасів
30.01.2019

Благодійна їдальня

Протягом 25-ти років у Карітасі Тернопіль функціонує благодійна їдальня, пункт видачі гуманітарної допомоги та пункт денного обігріву, де потребуючі люди можуть відігрітися, спожити гарячі страви та напої, а також за потреби отримати одяг і взуття.
В холодну пору року до Карітасу приходить більше 100-та потребуючих осіб, переважно – це інваліди, малозабезпечені, безхатченки, неповні родини та багатодітні сім’ї, люди, які не можуть собі дозволити достойне харчування самостійно.
Забезпечення їдальні відбувається завдяки «Підсобному господарству» Карітас Тернопіль, парафіям УГКЦ, пекарням міста, небайдужим людям та організаціям. Також, деякі добродії надають безпосередньо продукти для обідів: це консервації, закрутки та сезонні продукти. Особливу подяку висловлюємо нашим постійним благодійникам, тернопільському молокозаводу”Молокія”, за продукцію, яка є великим доповнення до благодійних обідів.