Відкриття благодійної їдальні
17.04.2015
«Карітас» щиро вдячний усім своїм жертводавцям
17.04.2015

Реколекції на тему «Служіння як покликання»

З 19 по 21 березня 2014 року Божого у приміщенні Тернопільського благодійного фонду «Карітас» відбулися дні духовної віднови для працівників, благодійників
та всіх охочих послухати Слово Боже. Реколекції на тему «Служіння як покликання»
провадив отець-францисканець Юстиніан Городечний із храму Св. Петра. Протягом трьох днів учасники реколекцій разом молилися, слухали духовні науки, спілкувалися, співали та збагачувались Святим Духом. Адже церква пропонує робити час від часу такі реколекції – перегляд своєї «колекції думок» – чого у душі забагато, а чого, можливо, не вистачає; може, щось треба придбати, можливо, чимось поділитися. Апостол Петро після того, як Дух Святий зійшов на нього, своєю однією проповіддю спричинився до охрещення 5 тисяч людей. Тому важливо кожному задуматись над питанням: «Хто я є?» Не над тим, що я роблю, скільки беру, скільки даю, а хто я насправді є. Адже те, що ми робимо може бути великим в очах наших батьків, друзів, але в очах Божих воно є мізерним. Не дивімось на себе під кутом: скільки я жертвую чи роблю, а під кутом – ким є той, хто діє так, чи інакше. Богові «не потрібно»те,що ми робимо, Йому потрібні ми.