Допомога переселенцям
Помолимось за Україну
20.04.2015

“Шкільний портфелик”

27 серпня 2014 року близько сотні дітей з багатодітних, малозабезпечених, неповних і проблемних сімей Тернополя та області отримали шкільне приладдя. В рамках щорічної акції благодійного фонду “Карітас” – “Шкільний портфелик”, потрібні для навчання речі дарували родинам, які такої допомоги справді потребують.

Більше ста пакунків із зошитами, пеналами, обкладинками для підручників, простими та кольоровими олівцями, фломастерами та іншим необхідним шкільним приладдям отримали сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей.

– Цьогорічна акція проходить разом із тими дітьми, які прибули з Луганська і Донецька. Ми також їх долучили до цієї акції. Дуже мені шкода, що ця акція цього року пройде в обмеженій кількості – тільки сто пакунків, бо маємо зараз тяжку ситуацію в країні, тому благодійники Карітасу є вичерпаними, бо дуже багато допомоги вони дають для військових, – каже отець Андрій Марчук, генеральний директор Тернопільського благодійного фонду “Карітас”.
Підсумовуючи акцію “Шкільний портфелик” у Тернопільському благодійному фонді “Карітас”, діти та батьки молилися за вдалий навчальний рік, за благодійників, їх родини. Отець Андрій Марчук поблагословив усіх присутніх.