Щорічна акція «Великодній кошик»

0 Comments

Сьогодні, 5 квітня відбулася щорічна акція «Великодній кошик». Ця доброчинна ініціатива існує від початків заснування фонду і щороку охоплює усіх, ким опікується Карітас Тернопіль

Це підопічні «Благодійної їдальні», молодь із проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями», самотні люди проекту «Домашня опіка», а також, діти з проекту «Мобільна робота з молоддю», сім’ї у важких життєвих обставинах, інваліди, малозабезпечені та багатодітні родини. Цього року було роздано понад 300 пасхальних продуктових наборів.

Ці люди, особливо чекають Пасхальних свят, адже для них наявність підтримки, можливість поспілкуватись з тими, хто не лише вислухає, а й допоможе – є дуже важливим. Тому великою приємністю для всіх були великодні благословення та найщиріші привітання від директора о.Андрій Марчук.

Приготування до акції об’єднало усіх нас: працівників, які організовують та проводять акцію, благодійників, які з року в рік відгукуються та допомагають наповнити Великодній кошик святковими продуктами, та волонтерів, які є великою підтримкою у пакуванні та роздачі продуктових наборів.

Складаємо слова щирої вдячності усім благодійникам : п.Роману Процику, п.Володимиру Тимчишин, ФОП Сулипа, ФОП Довгошия, о. Роману Гуку з парафіянами, о.Мирославу та парафіянам с.Острів, о.Івану Довгошиї та парафіянам, ФГ “Зарваниця Агро”, Надзбруччя хліб Іноземцев А.М. , БФ”Апостол”, ПП “Литвин”, пекарні «Форум», пекарні м.Броди, ТДВ «Микулинецьке», пекарні«Світанок», парафіянам с.Ступки та с.Ангелівка, сирзаводу Збаражчанка», Молокія, Народний Контроль Обласна організація, п. Петро Ландяк, п. Марія Вонс , п.Ігору Махомеду, п. Іван Барладин , п. Андрію Дідуху, п. Валерий Нукало , п. Володимиру Добринському , п.Івану Ваврику, ТОВ «ТМБ Холдинг», ТОВ «1000 дрібниць ЛТД», ФОП Присяжний, ПрАТ «Тернопільгаз», ТОВ «Агро Престиж», КВП «НеотекТОВ», п.Володимиру Кузів, ПП Ясіновський, ПМП «РОСТ», METRO Cash & Carry Ukraine,ТОВ “Тернопіль Мостобуд”. Дякуємо водіям – волонтерам: п. Vasil Sus , п. Petro Fostuk , п. Арсену Кильбі, п. Михайло Мамус, п.Василю Антимисту, адже завдяки небайдужості цих людей підопічні «Домашньої опіки» вчасно отримали великодні пакунки.

Ми щиро вдячні УСІМ, хто відчув відповідальність і допоміг ближнім, чиє становище є важчим.

Спільними діями ми створили диво.

[gdl_gallery title=”12041801″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: