Одяг переселенцям
Інформація про бізнес-школу
18.09.2015

Шкільний портфелик

Протягом року Тернопільський благодійний фонд «Карітас» здійснює не одну акцію для осіб, що опинилися в скрутній життєвій ситуації. Відповідно  до обставин у їхньому житті, подій, свят наша організація завжди старається підтримати  тим, що є найнеобхідніше.

Проект «Мобільна робота  з молоддю», а також «Психологічна підтримка – рука допомоги переселенцям» ще на початку літа розпочали підготовку до щорічної акції «Шкільний портфелик».

Серед партнерів, котрі долучилися,  хотіли б виділити «Офіс-Центр». Вони вже не перший рік ініціюють збір дитячих рюкзаків аби згодом їх передати дітям, батьки котрих, не  в змозі самостійно придбати даний товар. Теж варто загадати благодійний дитячий показ одягу «Україна – це ми», що відбувся не так давно. Відвідувачі показу мод пожертвували гроші у скриньку і усі зібрані кошти були спрямовані на закупівлю шкільного приладдя для даного заходу.

І вже 27 серпня, Тернопільський благодійний фонд «Карітас» для  180 дітей із малозабезпечених, багатодітних та кризових родин, а також для 50-ти дітей із сімей вимушених переселенців зі Сходу провів акцію «Шкільний портфелик».  Діти змогли отримати багато чого з того, що є таким необхідним для навчання. Зошити, альбоми, ручки, олівці, фарби, обкладинки, рюкзаки та багато іншого понесли додому щасливі та задоволені дітлахи, а їхні батьки  підходили до працівників і щиро дякували за цю вагому допомогу  у нелегкий час.

Ми в свою чергу, висловлюємо щиру подяку усім, хто  відгукнувся і зробив свій внесок для проведення щорічної акції «Шкільний портфелик».

[gdl_gallery title=”portfeluk_310815″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]