Соціальне середовище для молоді з інвалідністю

Проєкт «Соціальне середовище для молоді з інвалідністю» стартував у вересні 2016 року . Мета проєкту – сприяти соціальній інтеграції молоді з інвалідністю в суспільство. Працівники проекту намагаються створити теплу атмосферу довіри, створюючи простір для відкриття талантів та особистого зросту молоді.
При проєкті діють такі гуртки:
• Клуб «Здорового дозвілля» (фізич-ні вправи, спортивні ігри).
• Театральний гурток (організація тематичних вечорів, вертепу, чи-тання поезії). •
Клуб «Discovery» – ознайомлення із цікавинками природи та навко-лишнього світу.
• Клуб «Відважних та сміливиформувати вміння користуватися громадським транспортом, робити покупки в супермаркеті, відвіду-вати заклади культури та громад-ського харчування, організовувати святкування днів народження.
• Клуб «Промінчик світла» – молит-ва, літургія, зустріч із духівником, обговорення слова Божого. Клуб «Психологічна аптечка» – те-матичні діалоги для психологічної стійкості особистості.
• «Клуб взаємодопомоги» – тренінги з подолання стресів, конфліктоло-гії, емоційного вигорання, тренінг з юридичної обізнаності батьків щодо захисту їхніх прав (пільги, звернення до соціальних служб, майнові питання.