Соціальний проект “Стоматологічний кабінет”

0 Comments

18 жовтня 2012 року в приміщенні тернопільського фонду “Карітас” відбулось відкриття стоматологічного кабінету. “Ми почали робити велику справу. Це кабінет милосердя. Господь буде благословляти того, хто тут працює, і його роботу”,- сказав під час відкриття Владика Василій Семенюк.

Отець Андрій Марчук, голова тернопільського благодійного фонду “Карітас”, дякував усім благодійникам за підтримку, працівникам спільноти за довголітню самопожертву у справі служіння бідним. Він заявив, що до стоматологічного кабінету можуть приходити не лише потребуючі люди, малозсбезпечені, а і звичайні жителі Тернополя в області.

Благодійний фонд поряд з наданням двох кімнатного приміщення для стоматологічного кабінету, водночас буде фінансувати і його витрати на комунальні послуги, однак медичне обслуговування забезпечить міська стоматологічна поліклініка в особі головного лікаря Олександра Кухарчука. За його словами, кошти виділятимуть із благодійних внесків, обладнання – із лікарні – американська техніка в хорошому стані. “Ми працюєм на державній основі. Зарплату нам платить наше керівництво з поліклініки. Хто не має здоров’я стояти в черзі і грошей, щоб оплатити стоматологічні послуги, можуть звертатись до нас”, – розповіла лікар-стоматолог Оксана Корчевська.

Кабінетом опікуються двоє працівників: лікар-стоматолог п. Оксана Корчевська та п. Марія Перейма.

[quote align=”center” color=”#999999″]Прийомні години кабінету:з 8.00 до 14.00 всі дні окрім суботи-неділі.

Звертайтесь![/quote]

[gdl_gallery title=”dental-room” width=”250″ height=”200″ galid=”1″ ]

Categories: Діяльність Карітасу

Напишіть відгук