Діяльність центру «Життя у повноті»
25.09.2016
Міжнародний день людей похилого віку.
01.10.2016

Супервізія із п. Ларисою Дідковською

29-30 вересня, у Львові, відбулася чергова супервізія для працівників Карітасу, в рамках проекту “Соціальне середовище для молоді з особливими потребами”. Висловлюємо велику подяку організаторам цього заходу, зокрема п. Людмилі Сухарєвій, що є головним координатором цього проекту по Україні, а також п. Ларисі Дідковській, доценту Львівського університету ім.. Івана Франка,що проводила данийзахід. Протягом 2-ох днів панувала відкрита та дружня атмосфера, де кожен з присутніх міг здобути знання у легкій та доступній формі. Були порушені різноманітні питання, зокрема про поведенку у підлітковому періоді, вміння правильно розпоряджатися часом, релаксу після роботи, та особливими випадками, що зустрічаються у центрах праці із молоддю з особливими потребами. Представниками із «Карітасу-Тернопіль» були присутні двоє осіб, а саме, керівник проекту – Ромак Галак, та соціальний працівник – Тарас Пастушенко.

[gdl_gallery title=”04101601″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]