НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ТБФ «КАРІТАС» О. АНДРІЯ МАРЧУКА.
05.01.2017
Святкові вихідні
13.01.2017

Свята Вечеря для вимушених переселенців зі Сходу та Криму

У навечір’я Різдва Христового в «Карітас-Тернопіль» відбулась Свята Вечеря для вимушених переселенців зі Сходу та Криму.
     Директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук зустрів і привітав Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії Василія (Семенюка) та мера міста п. Сергія Надала і попросив благословити Святу Вечерю та Божим словом підтримати переселенців які через обставини війни, втратили своє помешкання, рідних і залишили стареньких батьків, змушені були шукати інше місце для життя та побуту. Також о. Андрій відзначив що Свята Вечеря та Різдво Господа Ісуса Христа – це паломництво до стаєнки де народився спаситель.
     Голова Тернополя Сергій Надал висловив, що другий рік поспіль завдяки благодійному фонду, що об’єднує сім’ї, можна відчути себе як в домашній оселі.
     Також відчути дух родинного тепла допомогли діти проекту «Мобільна робота з молоддю» потішивши гостей вертепним дійством.
     Кожен з нас із надією і радістю чекає Нового року та Різдва. Це час для родинного спілкування, час для підсумків і нових планів. На жаль це свято багато родин не можуть зустріти у рідному місті, у рідній оселі. У нашому місті сьогодні перебуває чимало вимушених переселенців. Хочеться, щоб вони відчували нашу допомогу і підтримку.

[gdl_gallery title=”01071702″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=RDC6F4mqA7Q&feature=player_embedded[/youtube]