Гуманітарна допомога вимушеним переселенцям
Освячення поля
17.08.2015

Свято для дітей

Приємно, коли ідея вчинити добру справу народжується в серцях місцевих жителів, а згодом вони її втілюють в реальність.  Якось у Тернопільський благодійний фонд «Карітас» звернувся тернополянин Павло Барабаш із пропозицією організувати благодійну акцію для дітей. Він володіє кількома дитячими атракціонами, що розміщені у нашому місті. Ідея полягала в тому, аби надати дітям можливість безкоштовно відвідати дані атракціони. До цієї акції були запрошені близько 20-ти дітей із проектів «Мобільна робота з молоддю» та  “Психологічна підтримка – рука допомоги переселенцям” при ТБФ «Карітас». Усі вони досхочу награлися, завдяки благодійнику. Діти мали змогу відвідати «Дитячий лабіринт», пострибати на батуті, зіграти у настільний хокей, покататися на машинках. З масою позитивних емоцій та задоволенням вони поверталися додому. Отримана цього дня радість, надовго залишиться у їхній пам’яті.

Варто зазначити, що дана акція проводиться вже втретє, завдяки небайдужому тернополянину, а також, у серпні, планується наступна зустріч. Висловлюємо йому щиру вдячність за подароване дітям свято та незабутні емоції.

[gdl_gallery title=”sviato_ditei_100715″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]