Андріївські вечорниці
24.12.2015
Продуктові набори до Новорічних свят!
04.01.2016

Свято Миколая

Цьогорічна зима якось не схожа сама на себе: тепла, сонячна і…майже весняна. Незвично, але приємно. Приємно від блиску сонячного проміння, а ще більше, мабуть, від того, що не мілішають озерця людської доброти наших краян. Нетрадиційні, як для зими, погодні умови, але традиційними залишаються свята нашого календаря. Тому, як і кожного року у  ТБФ «Карітас» радо і охоче зустрічали – свято доброти і благодійності. Тішить те, що в нашому фонді з кожним роком збільшується кількість тих хто бажає подарувати обділеним долею верствам  нашого суспільства прозору краплинку любові і тепла.

Завдяки таким людям цьогорічний Миколай у ТБФ «Карітас» був досить таки щедрим. Діти з малозабезпечених, багатодітних, кризових сімей, а також  діти вимушених переселенців мали можливість отримати святкові подарунки котрі містили в собі смачні солодощі та якісні канцтовари. Спільними зусиллями благодійників та жертводавців,було сформовано 500 пакунків.

І хочеться  звернути увагу на те, що доброчинність поширюється і передається завдяки милосердності і небайдужості. Саме такими милосердними і є другокласники однієї із Тернопільських шкіл, які власноруч спакували 21 пакуночок для дітей вимушених переселенців.

Також спільно із відділом освіти, ТДМУ ім.. Горбачевського та гостями із Польщі було роздано 40 подарунків для потребуючих дітей із Тернопільських шкіл.

Неоминув святий Миколай також і людей похилого віку,тому що їм. як нікому,потрібне наше тепло та турбота. Старенькі люди ,як малі діти – радіють увазі.

Як сказано в одному японському прислів’ ї: «Одне тепле слово може зігріти три  зимові місяці». Наскільки ж більше може зігріти когось ваш один добрий вчинок!Як сказав святий Августин : «Хочеш осягнути велике?Тоді починай з малого» зроби хоча б одне маленьке добро і отримаєш щось велике своєму житті. Адже на землі є тільки одне багатство:любити і бути добрим!

[gdl_gallery title=”mikolay_241215″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]