11 лютого відзначили Всесвітній День хворого
Зустріч з Владикою
15.03.2016

Свято Валентина

День святого Валентина це дуже романтичне і ніжне свято, це зайвий повід виявити свої почуття до коханої людини. Відзначають день закоханих кожного року 14 лютого.

Діти нашого центру радо виявили бажання провести це свято разом із своїми друзями у благодійному фонді «Карітас». Хочеться зазначити, що самі діти були не тільки ініціаторами, але й організаторами дійства. Вони здивували незвичайним заходом з оригінальною програмою. – « хочеться, щоб день Валентина був цікавим і веселим! » чувся радісний гомін наших організаторів.

Доброю традицією є починати всі дійства з молитви, саме так почався і наш вечір. Лаконічно, але дуже цікаво дітям вдалося передати історію виникнення дня всіх закоханих, а веселі конкурси та розваги не дали нікому нудьгувати.

Ну і найбільшою цікавістю для дітей було вручення «валентинок» символу свята, які вони виготовили власноруч. Не обійшлося святкування без солодкого столу та запальних танців.

Тішило те, що очі цих молодих людей світилося радістю і задоволенням, адже їм вдалося провести такий відповідальний для них вечір, наповнений почуттями і радістю від душі!

[gdl_gallery title=”valentinday_160216″ width=”210″ height=”107″ galid=”1″ ]