Акція “Великодній кошик”
25.04.2019
Дозвілля проекту “Життя у повноті”
03.05.2019

ВЕЛИКОДНЕ ПРИВІТАННЯ ДИРЕКТОРА «КАРІТАС ТЕРНОПІЛЬ» О. АНДРІЯ МАРЧУКА!

Величний Празник Христового Воскресіння сповнює усіх великою вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.
Пасха – означає вихід, тому, пригадує нам, як ізраїльський народ виходив з Єгипту з дому неволі і що є так актуальним на теперішній час для нашого народу.
З нагоди Празника Пасхи бажаю всім душевної чистоти і гармонії, Божого миру та спокою в родинних оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі справи та сповняє наше серце даром милосердя.
Щиро вітаю вас із празником празників – Воскресінням Христовим! В особливий спосіб вітаю усіх бідних, одиноких, опущених, потребуючих, безхатченків, людей з інвалідністю, сиріт, хворих, а також наших дорогих благодійників, добродіїв, жертводавців та усіх, хто дбає про утримання нашого Дому Милосердя.
Нехай Господь благословить Вас за відкритість ваших сердець на потреби інших, бо направду багатий не той, що більше зібрав, а той, хто більше роздав! Нехай пасхальна радість діткнеться вашого серця і скріпить його, даруючи нову надію і духовну силу. Щиро бажаю всім, щоб великоднє світло просвітило кожну душу, кожне серце, кожну домівку і родину та скріпило всіх Божим миром.

Христос Воскрес! – Воїстину Воскрес!

Директор Тернопільського благодійного фонду « КАРІТАС»
о. Андрій Марчук