Обіди за рецептами Євгена Клопотенка
Нealthy lunch
26.06.2019

Веселі канікули з Богом

Літо – це час, коли діти наповнюються здоров‘ям, цікавими враженнями, емоціями, знаннями та новими друзями.

І саме тому, територія Благодійного фонду «Карітас Тернопіль» з 18 по 21 червня перетворилася на простір, де від ранку до вечора діти займалися, гралися, спілкувалися та брали участь в духовних розважаннях.

«Веселі канікули з Богом у Карітасі» відбувалися за підтримки Карітасу Словаччини в рамках проекту “Допомога на відстані” та зібрали близько 30 дітей.
Кожного дня усі спільно збиралися у каплиці, де разом із директором фонду о. Andriy Marchuk в молитві дякували Богу за новий день, роздумували над притчами із братом Pastushenko Taras, спілкувалися на тему: «Як правильно витрачати гроші», дізнавалися «Чи варто конфліктувати» та «Як протидіяти булінгу» і на завершення усі зійшлися на думці – «Усе починається з сім‘ї».

Окрім того діти кожного дня гралися, співали, танцювали, малювали, обливалися водою та змагалися у веселих естафетах. Особливістю даного табору був флешмоб.
Діти заспівали рок-версію Гімну України.
Слова розучували спільно із Andrew Arkusha          , а хореографічну постановку відтреновували разом із Nino Ternopol.

Усі ці діяльності настільки згуртували дітей, що укінці ніхто не хотів розходитися. Діти з неймовірним запалом в очах ділилися враженнями про табір, а на завершення гучними оплесками зустріли новину про запрошення у Мотузковий парк та аквапарк «Лімпопо».

#КарітасДітям