Міжнародний день людей похилого віку
03.10.2018
Соціальне служіння громади
30.10.2018

Відкриття Пасторального року

Сьогодні – знаменний день у Карітас Тернопіль урочистим відкриттям Пасторального року. На дійстві були присутні священики, благодійники, представники влади та добрі друзі Карітасу.

Особливою подією стало відкриття реабілітаційного кабінету проекту «Домашня опіка»

Синкел у справах мирян, о. мітрат Іван Говера очолив Молебень до св. Вінкентія, на закінчення відправи Молебня з благословення Архиєпископа і Митрополита Кир Василія (Семенюка) була зачитана грамота і відбулося нагородження директора Карітас Тернопіль о.Андрія Марчука «НАГРУДНИМ ХРЕСТОМ З ПРИКРАСАМИ». «Кожний камінчик на хресті це працівник, благодійник і підопічний Карітасу…» – наголосив о.Андрій Марчук. Також вручено грамоту за сумлінну працю керівнику проекту «Домашня опіка» Наталія Масник .

Для усіх запрошених організовано фуршет та ярмарок ручних виробів з проекту «Мобільна робота з молоддю» та проекту «Соцільне середовище для молоді з обмеженими можливостями». Щиро дякуємо усім, хто розділив з нами це свято.

[gdl_gallery title=”30101801″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]