11 жовтня урочисто відкриють пасторальний рік у Тернопільському благодійному фонді “Карітас”
07.10.2016
“Покликані до життя у повнотті”
12.10.2016

Відкриття Пасторального року та освячення фігури Св. Вінкентія де Поля.

Ще один день щедро розмальований жовто-багряними кольорами осені наповнила визначна подія. Для тернопільського благодійного фонду “Карітас” день 11 жовтня 2016 року знаменний урочистим відкриттям Пасторального року. На це дійство був запрошений Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), якого щирими віншуваннями зустріли діти. Також, його радо вітали очільники і працівники фонду та гості свята, священики, благодійники, представники влади. Митрополит схвально оцінив багатогранну роботу фонду, та уділив своє благословення на всі добрі починання, людей чиї серця відкриті до допомоги ближньому.

Важливою подією була посвята фігури св. Вінкентія де Поля покровителя вбогих та дітей-сиріт, яка завдяки коштам родини Білецьких була встановлена на території фонду.

Також, не менш важливим було урочисте відкриття проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями» на якому були присутні представники національного бюро м. Львів і директор Архиєпископського фонду «Карітас-Оломоуц» Чехія п. Вацлав Керпт.

Для усіх запрошених організовано фуршет та ярмарка дитячих виробів з проекту «Мобільна робота з молоддю».

Як добре, що у повсякденній метушні знаходяться ті люди, які готові ділитися своїми благами з іншими.

[gdl_gallery title=”12101601″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

[youtube height=”300″ width=”550″]https://www.youtube.com/watch?v=3LSayd16lTE[/youtube] [youtube height=”300″ width=”550″]https://www.youtube.com/watch?v=LHUMSjDomgo[/youtube]